Kedves AI tagok!

 

Nemeskéri Mónika vagyok az N-Office vezetője. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen az, amikor egy üggyel kapcsolatban felhalmozódik a sok irat (végzés, fellebbezés, beadvány, stb.).

Ne hagyja, hogy az információk átláthatatlansága miatt hátrány érje!

Mi abban tudunk segíteni Önnek, hogy iratait feldolgozva gyorsan és kényelmesen megtalálja számítógépén a keresett anyagot.

Így nem kell feltétlenül emlékeznie arra, hogy pl. melyik tárgyalás jegyzőkönyvébe pontosan mit írtak, melyik végzés tartalmazza azt az információt, amire Önnek jelenleg szüksége lenne!

 

 

Az egyik megoldás erre: OCR (szövegfelismerés).

Mit jelent pontosan az OCR és mire jó?

Az Optikai Szövegfelismerés vagy OCR az a technológia, amely lehetővé teszi, hogy a szkenner vagy digitális fényképezőgép által alkotott képet vagy valamilyen PDF fájlt szerkeszthető,

szöveges tartalmú fájlformába alakítson át, úgy, hogy az eredeti formázás megmaradjon és kereshető PDF archívumot is létre lehessen hozni. Bármilyen formátumban (megfelelő minőségben) szkennelt dokumentum átalakítható kereshető formátumúvá.

 

 

 

Ha meg szeretne osztani valamilyen részletet az egyesület többi tagjával, akkor a dokumentumot személyiségi okokból anonimizálnia kell.

Hagyományos módon ez nem csak hosszadalmas, de környezetünket sem kíméli, hiszen a kinyomtatott iratot átolvasva, a megfelelő részeket olvashatatlanná téve kell újra beszkennelni.

A mi módszerünk ezzel szemben gyors, esztétikus és nem igényli a dokumentum kinyomtatását, így környezetbarát.

 

 

Előfordult már olyan, hogy nem volt biztos abban, hogy az eredeti dokumentum, melyet például meg kellett küldeni valakinek, nem az eredeti szövegezéssel került Önhöz vissza?

Ha igen, tudunk erre is megoldást, hogy ne kelljen mindkét dokumentumot átolvasni. Részünkre megküldve gyors határidővel összehasonlítjuk és részletesen megküldjük az esetleges eltéréseket. Az sem probléma, ha a két dokumentum különböző formátumban van elmentve.

 

 

 

Nézzük bruttó árainkat, melyek tájékoztató jellegűek (nagyobb mennyiségnél egyedi árakat kalkulálunk)

 

A megrendeléseket bizalmasan kezeljük, a levelezést titkosítva végezzük!

Fizetési lehetőségek: átutalással vagy bankkártyával (minden esetben számlát állítunk ki)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy várjuk jelentkezését!